Gasztropause

Rozmaringos csirkecomb párolt káposztával

Világ életemben utáltam nagyanyám sertészsírban sült sós csirkecombját. Szerencsére nem nézi a blogomat, mivel gépe sincs. Volt lakótársam viszont az egész csirkecombot órákig sütötte “aligfűszerekkel“, és nem tudom az időzítés volt-e jó, éhes voltam, vagy tényleg ízlett, de annyira jól esett mindig, hogy megihletett. Továbbgondolva elkészítettem a magam rozmaringos verzióját. Már csak egy kis fehérbor… Tovább »

Lilahagyma trükk

Ezt az ötletet (savanyúságot?) Segal Viktortól hallottam – na nem személyesen – , és rögtön ki kellett próbálni. A hagyma-fanoknak tuti befutó. Ezzel a módszerrel elvesszük a hagyma erőteljes ízét, és szagát, kapunk helyette egy kellemesen ropogós és kellemes erősségű savanyúságot húsok mellé. Amire szükséged lesz 2-3 termetesebb hagyma,persze lila 1 evőkanál cukor 1 evőkanál… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!