Gasztropause

Szemezgessünk!

  Egy kis érdekesség: a szőlő nemzetségének ősi fajai már a pliocén korszakban is többfelé elterjedtek voltak, de a módszeres termesztését kaukázusiak kezdték el mintegy nyolcezer évvel ezelőtt. Ráadásul még a Bibliában is megemlítik. Mai kínálatom tehát nem más, mint ez az ősi gyümölcs, ami nemcsak finom, de nagyon egészséges is, és alacsony kalóriatartalma miatt… Tovább »

Bazsalikomos csirke fehérborral

Virtuális éttermem mai kínálata: kamu pesto-s csirkeszárny. Láttam, hogy a külföldiek szeretnek mindent összemixelni, így készítve mártásokat, én meg szeretem a friss és házi fűszereket, úgyhogy a “mit csináljak a csirkéből?” kérdés letudva. Olívaolaj pipa, bazsalikom pipa- ez már egy fél pesto- a többi meg fantázia. Amire szükséged lesz – 6-8 csirkeszárnyhoz 20 nagyobb bazsalikom… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!