Gasztropause

Poci-tál, alias rakott csirkemell

Most kérdezhetnétek, mi az a poci-tál? Az eredetét nem árulom el ennek a kifejezésnek, de a családomban mindig így szólongattuk a kedvenc ételemet. Egyébként felnőtt koromra megtudtam, hogy anyukám az oroszoktól tanulta. A titka az egyszerűségében rejlik. Voltaképpen négy hozzávalóval készül (na jó öt, a sóval együtt), és elképesztően finom. Az alapanyagok tökéletes harmóniában vannak…. Tovább »

Sajtos csirkemell

A tepsis csirkék válfajának egyik legolcsóbb és legegyszerűbb módozatával állunk szemben. Régóta  a család birtokában áll ez a recept, forrásaim szerint egyes rokonok erős paprika karikákat vágnak bele és gombát. Tulajdonképpen úgy sem rossz, de csupasz valójában azért jobban üt. Amire szükséged lesz 500g csirkemell kb. 100-150 g reszelt sajt 1-2 tojás liszt a panírhoz… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!