Gasztropause

Rakott burgonyapüré

Ahogy azt ígértem, nagymamám néhány receptjét fogom szép sorban bemutatni. A mostani például maradék püré felhasználására is tökéletes.

Krumpli2

Amire szükséged lesz:

  • 60 dkg burgonya
  • 13 dkg kockázott bacon
  • 18 dkg kolbász
  • 5 tojás
  • 3-4 evőkanál tejföl
  • bors

A burgonyából pürét készítünk, tűzálló tálba simítjuk, majd rászórjuk a bacont és a karikára vágott kolbászt.

Az 5 tojást elkeverjük a tejföllel, sózzuk, borsozzuk, és ráöntjük a pürére. Sütőben aranybarnára sütjük.

Tipp: Vegetáriánusok kolbász és bacon helyett készíthetik főtt tojással, brokkolival, karfiollal, vagy bármilyen más zöldséggel.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!